VINA ZAVADLAL

Sodobna apartmaja s pridihom tradicionalnega kraškega sloga sta popolnoma nova in gostom prvič na voljo v letu 2022. Oba apartmaja sta v celoti opremljena s kuhinjo, veliko jedilno mizo, dnevnim prostorom s televizijo in kopalnico s tušem. Apartmaja sta klimatizirana, vključujeta brezplačno WiFi povezavo in dostop do terase, kjer naši gostje lahko uživate obrok ali kozarec vina.

Trgovine, bari, restavracije, pekarna, pošta, lekarna (…) so na dosegu roke v 7 km oddaljenem Komnu.

Apartmaji so idealni za vse, ki želite uživati v naravi in prijetni Kraški klimi ali pa želite raziskati lepote Slovenije in sosednje Italije. Le kratka vožnja vas bo popeljala do Štanjela (16,4km), Pomnika miru in razglednega stolpa Cerje (20km), Napoleonove poti (18,2km), Trsta (26,7km), gradu Miramare (21,7km), gradu Duino in poti Rilke (15.3km) ter do mnogih drugih lokacij vrednih obiska. 

Kras obiskovalcem nudi mnogo poti primernih za pohodništvo in kolesarjenje, prav tako pa predstavlja odlično odskočno desko za skok v Jadransko morje. Kulinarični navdušenci lahko izbirate med mnogimi domačijami, ker boste imeli možnost okušati Kraški pršut in vino, obiščete pa lahko tudi tradicionalno osmico. Tudi v naši družini že več generaciji skrbimo za manjše vinograde, zato vas lepo vabimo, da nas obiščete in se sprostite ob kozarcu našega vina. 

😀

Za vse ljubitelje rujne kapljice, se lahko v naši vinski kleti osvežite.