VINA ZAVADLAL

Naša družina z navdušenjem prideluje izjemna vina že od leta 1985. Z ročnim delom in premišljeno skrbnostjo zagotavljamo vrhunsko kakovost. Naši vinogradi so vzorno vzdrževani in obdelani po tradicionalnih metodah, kar nam omogoča pridelavo najkakovostnejšega grozdja.

Vsako grozdje obiramo ročno, nato pa ga z veliko pozornostjo obdelujemo po preizkušenih metodah. Marko tesno spremlja celoten proces, od fermentacije do zorenja, kar nam omogoča ohraniti značilne okuse in arome kraškega terroirja. Vsako steklenico našega vina izdelamo z izjemno skrbnostjo, saj se zavedamo, da je vsaka kapljica pridelana z vloženim trudom in znanjem naše družine.

Rezultat je odlično vino, ki odseva našo strast do vinogradništva in našo ljubezen do Krasa.

Veseli nas, da vas lahko povabimo na ekskluzivno degustacijo vin v naši vinogradniški kleti. Dogodek bo potekal v čudovitem ambientu, kjer boste lahko uživali v edinstveni izkušnji okušanja izbranih vin.

Degustacija bo obsegala nabor treh vrhunskih vin, ki jih bomo ponudili v kombinaciji z izbranimi lokalnimi dobrotami, ki bodo poudarile značilnosti in arome vsakega vina.  To bo priložnost za spoznavanje naše vinogradniške tradicije, druženje z drugimi ljubitelji vin ter uživanje v naši čudoviti pokrajni.


Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da svojo udeležbo predhodno rezervirate.